Reviderm Mikrohionta

Kategoria Kasvohoidot | 0

REVIDERMskintelligenceSinulle, joka haluat hyvän ja tehokkaan hoidon lyhyemmässä ajassa!

  • Alkupuhdistus
  • Entsymaattinen kuorinta
  • Mikrohionta
  • Rentouttava hieronta
  • Tehoseerumi, silmäympärys-, dekoltee- ja kasvovoide

Suosittelemme erityisesti 5 kerran sarjahoitoa  hintaan 250,- (norm. 325,-). Mikrohionta sopii myös muiden hoitojen yhteyteen.

Hoidon kesto: 1 h


micro-dermabrasion2-2Mitä mikrohionta on?

Mikrohionta on ihon uusiutumista edesauttavien REVIDERM-hoitojen ydin. Mikrohionta on kehitetty alun perin lääketieteelliseen käyttöön, ja lukeutuu nykyään tehokkuutensa ansiosta parhaisiin kuorintahoitoihin. Mikrohionnassa kuollut ihosolukko hiotaan pois täsmällisesti mutta hellävaraisesti, jolloin iho alkaa tuottamaan uusia, vahvoja ja toimintakykyisiä soluja. Käsittelyn ansiosta juonteet ja rypyt hälvelevät näkyvästi ja ihon pinnasta tulee tasaisempi ja tasapainoisempi. Ihosi kunto paranee jokaisella hoitokerralla, ja tulokset ovat vakuuttavia jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Millaiselle iholle mikrohionta sopii?

Ikääntyminen, stressi, epäsäännölliset elämäntavat, tupakointi, huono ilma ja UV-säteet jättävät ajan myötä jälkensä kasvojen iholle. Ihon ylin kerros paksuuntuu, tulee joustamattomaksi ja kuolleiden ihosolujen määrä epidermiksessä lisääntyy. Iholta haihtuu elintärkeää kosteutta ja tehoaineiden imeytyminen vaikeutuu, minkä seurauksena iho alkaa tuntua ja näyttää väsyneeltä ja elottomalta.

Mikrohiontaa käytetään liikasarveistuneen, valon vahingoittaman tai vanhentuneen ihon hoitoon sekä yleensä ihon rakenteen parantamiseen. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Mikrohionnan hyödyt

Kun ihoa käsitellään mikrohiontalaitteella, sen omat korjausmekanismit käynnistyvät, kollageenin tuotanto tehostuu ja verenkierto paranee. Lopputuloksena ihosi alkaa uudistua sisäisesti.

Kliinisten kokeiden tulokset

  • Ihostasi tulee selvästi kimmoisampi ja ihohuokosesi pienenevät
  • Ihosi kiinteytyy
  • Ryppyjen syvyys pienenee
  • Hoidolla on syvällisiä vaikutuksia, koska ihon kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu
  • Vaikuttavat tehoaineet pääsevät ihon sisälle

Mikrohionta yhdessä ultraäänihoidon kanssa

Mikrohiontahoitoa voi tehostaa ultraäänihoidoilla. Syvähieronta saa ihokudoksen rentoutumaan ja puhdistumaan. Kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu verenkierron ja solujen aineenvaihdunnan virkistyessä. Tämä vahvistaa mikrohionnan tuloksia, ja ihosi uudistuu luonnollisella tavalla.

Luotettavat menetelmät

micro-dermabrasionREVIDERM on mikrohionnan maailmanlaajuinen markkinajohtaja. REVIDERM on kehittänyt mikrohiontaa ja parantanut käytössä olevaa teknologiaa merkittävästi. Jatkuvaa tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa tehdään asiakastyytyväisyyden ja luottamuksen varmistamiseksi.

REVIDERM-mikrohiontalaitteella suoritettu hoito ei rajoitu vain elvyttäviin hoitoihin vaan sillä voidaan käsitellä onnistuneesti myös pigmenttiläiskät, akne, arvet, selluliitti ja venymäarvet. Muihin kuorintamenetelmiin verrattuna REVIDERM-menetelmän teho on suuri.

Näkyviä tuloksia jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen – ilman sivuvaikutuksia!

Lähde: REVIDERM