Goldeneye Kestopigmentointi 3D

Kategoria Kestovärjäykset | 0

Ole huoliteltu ympäri vuorokauden! golden-eye

Hinnat:
Kulmat 480,-
Huulet 480,-
Eyeliner 480,-
Vahvistus:
Käynti 1. vuoden sisällä 180,-
Käynti 2. vuoden sisällä 290,-
Muualla tehty pigmentointi 290,-
Hintaan sisältyy kaksi pigmentointikäyntiä

Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on kulmakarvojen sekä ripsi- ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista. Pigmentointi korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa: liikunta, liikuntaharrastukset, tietyt ammatit, meikkiallergiat, saunominen, ikänäkö, alopeetikot.

Mitä toimenpide pitää sisällään?

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä kestopigmentoinnin malli suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Käsittelyn miellyttävyyttä lisätään käyttämällä pintapuuduteainetta. Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kolmen viikon kuluttua. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan noin kahden vuoden välein. Pigmentointi tehdään vain yli 18-vuotiaille. Parhaat tulokset varmistat käyttämällä Goldeneye kotihoitotuotteita.

Onko kestopigmentointi turvallista?

Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä.

Kun asioit Kauneushoitola Beauty Tripissa kestopigmentoinnin merkeissä, varmistat itsellesi myös maahantuojan takuun. Goldeneye-kestopigmentoinnissa käytetyt aineet on testattu ja todettu soveltuviksi magneettikuvauksiin HUS Meilahden sairaalan Neuroradiologian osaston toimesta. Tutkimuksen on teettänyt Goldeneye maahantuoja Maarit Leikoski Oy.

Kestopigmentoinnista aina kirjallinen sopimus asiakkaan ja hoitolan välille

Kestopigmentoinnista tehdään aina sopimus asiakkaan kanssa. Alkukeskustelussa asiakkaalle on selvitetty kestopigmentointiin liittyvät yksityiskohdat:

 1. Asiakkaalle tehdään esipiirros, jossa haetaan toivottu malli ja oikea väri. Pigmentointia ei aloiteta, ennen kuin asiakas on hyväksynyt esipiirroksen.
 2. Pigmentoinnin esikäsittely kestää noin 2 tuntia. Käsittelyssä väriaine viedään ihon alle epidermiskerrokseen pigmentointineulalla.
 3. Välittömästi käsittelyn jälkeen väritulos näyttää tummemmalta kuin lopputulos, joka saavutetaan noin viikon kuluttua pigmentoinnista.
 4. Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan 3 viikon kuluttua ensikäsittelystä.
 5. Kestopigmentointi eli Permanent Make-up pysyy ihotyypistä riippuen noin 2-3 vuotta.
 6. Kestopigmentointi haalistuu ihosta vähitellen. Ruskeat kestopigmentointivärit sisältävät yleensä punaista pigmenttiä, joka pysyy pisimpään ihossa. Tästä johtuen kulmien kestopigmentoinnissa väri saattaa joissain tapauksissa kääntyä ajan mittaan haalistuessaan lämpöisempään sävyyn.
 7. Kestopigmentointia on hyvä vahvistaa 1-2 vuoden välein.
 8. Asiakas noudattaa mukana seuraavia kotihoito-ohjeita.
 9. Huulten pigmentointi saattaa laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla.
 10. Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 4 kuukauteen.

Kotihoito-ohjeet

Pigmentoinnin tulos näyttää 4-5 päivän ajan tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, ”hilseilee”, kuolleen ihosolukon mukana. Silmänrajausten yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta, joka kestää päivästä kahteen. Huulten pigmentointi saattaa laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi Zoviraksia tai muuta vastaavaa voidetta.

Miten hoidat pigmentoituja alueita kotona?

 • Pigmentoinnin jälkeen tulee kolmen päivän ajan välttää voiteiden, ripsivärin ja huulipunan käyttöä käsitellyillä alueilla.
 • Kuuden päivän ajan tulee välttää oleskelua auringossa, solariumia, saunomista, voimakasta hikoilua ja uimista.
 • Käsitellyt alueet voi tarvittaessa suojata aurinkovoiteella.
 • Kotihoitoaine pitää juuri pigmentoidut alueet pehmeinä, vähentää kiristävyyden tunnetta sekä suojaa ihoa. Voide tukee ihon paranemista ja edesauttaa värin jäämistä ihoon. Käytetään 2-4 kertaa päivässä, 1 viikon ajan, kestopigmentoidulle alueelle.
 • Turvotuksen vähentämiseksi silmäluomia voi hautoa kylmällä ja kuivalla (esim. kylmämaski) noin 2-3 kertaa ensimmäisinä päivinä enintään 5 minuutin ajan kerrallaan.

Näitä ohjeita noudattamalla on ihon paraneminen nopeampaa, vältät mahdolliset infektiot ja lopullinen väritulos on tavoitteiden mukainen.

Kysymysten tai ongelmien ilmaantuessa älä epäröi ottaa yhteyttä hoitolaan.

Huoletonta kauneutta vuosiksi kestopigmentoinnilla!